kiállításunk helyszíne:A TELEKI-TISZA-KASTÉLY

AZ ÖRÖK EMLÉKEK SZÍNTERE: A MEGFELELŐ ESKÜVŐI HELYSZÍN

Ahhoz, hogy a házasságkötés valóban örök emlék legyen, a megfelelően megválasztott esküvői helyszín elengedhetetlenül fontos. Néhány évvel ezelőtt kezdődött el az a tendencia, hogy a házasulandó párok szívesen fogadtak egymásnak  örök hűséget az intézményes kereteken kívül: kellemes környezetben, vízparton, egy hangulatos szálloda kertjében. Ha Te sem a hagyományokat követve, a négy fal között szeretnéd kimondani a boldogító igent, akkor érdemes megnézned, hogy milyen helyszínt ajánlunk számodra!

A Teleki-Tisza-kastély, mint lehetséges esküvői helyszín

Amikor a lehetséges esküvői helyszínek után kutatunk, akkor mindig szem előtt tartjuk azt, hogy a helyszín adottságai, stílusa vagy a hely adta lehetőségek miatt olyan többletet nyújtson, ami valóban emeli majd az ott megrendezésre kerülő esküvő fényét. 

Amikor rátaláltunk a Nagykovácsiban fellelhető Teleki-Tisza-kastélyra, úgy éreztük, hogy igazi gyöngyszemre akadtunk. Ezen a helyen ugyanis minden megtalálható, ami egy tökéletes esküvőhöz szükséges: különböző stílusú és kialakítású rendezvénytermek, tágas terek, régi korokat idéző, mégis modern berendezés. Ajánljuk mindazoknak, akik a régi idők szerelmesei, de szeretik, ha a modernitás is jelen van az életükben.

Lehetőségek tárháza

A kastély 3 különböző emeleten lehetőségek sokaságát kínálja azoknak, akik ezen az esküvői helyszínen kívánják megünnepelni a boldogító igen kimondását.

A –1-es szint az úgynevezett buliszint. Ez egy 70-100 fő befogadására alkalmas, látványkonyhás, boltíves helyiség. A többi szinttel kombinálva jó kiegészítő lehet egy remek lakodalom megvalósításához.

A kastély földszinti terme mind közül a legelegánsabb és legnagyobb. 70-140 fő befogadására biztosít lehetőséget. Tulajdonképpen egy impozáns bálteremről van szó, amely elegáns, ugyanakkor nem hivalkodó. A modern technika is helyet kapott itt, valamint télikert és kávézó is található ezen a szinten.

A terem alaphangulatát a letisztult formák, kézzel készített csillárok, cserépkályhák adják, ezek azonban nem zárják ki a további díszítés lehetőségét sem. 

Az emeleten 30-110 fő befogadására alkalmas teraszos, panorámás nagyterem a modern esküvőknek ad helyet. 

Igazi különlegesség, hogy ezen a szinten faltól falig tartó üvegajtók találhatók. Ezek kinyitásával a tér további növelése válik lehetővé: a belső tér eggyé válik a hatalmas külső teraszokkal. Az emeletről csodálatos kilátás nyílik a díszkertre, valamint a környező fákra, épületekre. 

Ehhez a szinthez 3, különböző alapterületű szoba tartozik, amelyek saját elképzelés szerint használhatóak. Remek lehetőséget teremtenek például arra az eshetőségre, ha kisgyermekes családok is részt vesznek az esküvőn. Amíg a szülők jól érzik magukat, addig a gyerekek egy animátor felügyelete alatt pihenhetnek a szobák valamelyikében.

Az egyes szintek igény esetén “átjárhatóak”, vagyis egy esküvő esetén több terem használata is lehetséges.

A kastély nem csupán a helyszínt tudja biztosítani. Amennyiben a jegyespár úgy dönt, hogy az esküvői menüt is a kastélytól szeretné megrendelni, úgy erre is van mód. A kastély a catering vonatkozásában állandó, több soron bizonyított, elismert vendéglátó partnerrel dolgozik együtt. 

Nem csak egy egyszerű esküvői helyszín…

…hanem jóval több annál. Amennyiben egy ilyen csodálatos helyszínre esik a választásod, érdemes azon is elgondolkodnod, hogy hogyan tudnád a legjobban kiaknázni a helyben rejlő adottságokat.

A kastélyhoz egy gyönyörű, közel 10 hektáros kastélypark tartozik, amelyben szépséges dísztó, hangulatos patak és ősfák sokasága található. A hagyományos szabadtéri szertartások mellett akár egészen speciális igényektől sem zárkóznak el a kastély munkatársai. A jegyespár akár sárkányrepülővel is érkezhet a kastélyparkba, ha úgy tartja kedve, de bármilyen más, akár extrém igény is megvalósulhat ezen a helyszínen.

INSTAGRAM

Instagram has returned invalid data.

@eskuszom_creativewedding