Ajándékok, nyeremények

FANTASZTIKUS AJÁNDÉKOK, ÉRTÉKES NYEREMÉNYEK!
GYERE EL TE IS ÉS NYERJ!

Gyere el, hozd el párodat, barátnődet, esetleg szüleidet (pláne, ha ők fizetik a cechet), érezzétek jól magatokat ezen a csodálatos helyszínen!

Az első 100 regisztrált látogatónk AJÁNDÉKBA KAP:

– egy próbasminket Simonyi Fannitól,
vagy
– próbafrizurát Czinege Donát hair stylist jóvoltából!

Ingyenes esküvői smink, vagy frizura próba ajándékba a Makeup by Simonyi Fanni felajánlásával.

Ingyenes esküvői frizura próba ajándékba a Czinege Donát hair stylist jóvoltából.

Továbbá gyönyörű és értékes nyereményeket sorsolunk ki a regisztráltak között a helyszínen.
Gyere és nyerj!

Regisztrálj weboldalunkon, vagy a helyszínen!

A legújabb Nagy Ágota kollekcióból nyerhetsz egy menyasszonyi ruhát kölcsönbe a tervező felajánlásával!

Legyél Te az a nyertes, akinek személyre szabott, egyedi menyasszonyi ruhát tervez és készít a Sweetheart Couture tervezője, Tarjáni Réka.

Kis szerencse, és ti lehettek azok, akik egy nagyon menő hófehér VW Bogár Cabrio-val robogtok a templomba és hozzá még egy kreatív fotózást is megkaptok a Fehérlovon felajánlása jóvoltából.


Profi jegyesfotózást is nyerhettek Balajti Mariann Photography felajánlásával, így tökéletes fotóitok lesznek, amit évtizedek múltán is elégedettséggel nézegethettek.

Egyedi tervezésű, kézműves munkával előállított, modern és klasszikus stílusban is készült eljegyzési és karikagyűrűkkel, valamint mesés gyöngy ékszerekkel várja a Menyasszonyokat és Örömanyákat a karikagyuru.com.
Egy csodálatos gyöngy fülbevaló pár kisorsolásra is kerül a kiállításon! Legyen tied ez a csodás ékszer!

Nem találod az igazit? Nyerd meg a Sweetheart Couture styling csomagot és Réka ad majd neked személyre szabott stílus tanácsokat, hogy a ruha kiválasztása, a készülődés minél könnyebb legyen, és a nagy napon Te legyél a legstílusosabb, legeredetibb menyasszony!

Királynői nyeremény: egyedi, kézzel készített, selyemszalaggal futtatott csiszolt gyöngyökből és kristályokból álló romantikus fejdíszt nyerhetsz a Milla Sonja Couture felajánlásával.

Ilyet csak álmodni lehet… De itt most meg is nyerheted! Prémium slow beauty menyasszonyi manikűr pezsgővel, csokival a Spirit Nail Spa-tól.
A hét lépésből álló manikűrben radírozással, maszkkal, krémezéssel, masszázssal, anti age kezeléssel és gél lakkozással kényeztetik a kezeidet!

Teleki-Tisza-kastély

2019 május 19., 10:00-18:00.

2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos u. 2.

INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.

@eskuszom_creativewedding