álomesküvő tervező kiállítás, vásár és workshopok, ingyenes programokkal, előadásokkal

KEDVES LÁTOGATÓNK!

Te is a felkészült menyasszonyok táborát szeretnéd gyarapítani? Olyan esküvőre vágysz, ahol minden aprólékosan kidolgozott, és amelyen nincsenek váratlan meglepetések?
Mi tudunk Neked ebben segíteni!

Eltökélt célunk, hogy segítsünk neked azt az egyedi és megismételhetetlen esküvőt megszervezni, ami Te vagy, mert Te is egyedi és megismételhetetlen vagy!
Azt gondoljuk, hogy egy jól megtervezett esküvő alapja az, ha a jegyespár pontosan tudja, hogy mit szeretne. Azért, hogy ezt megkönnyítsük a számodra, rendeztünk egy esküvői kiállítást egy fantasztikus helyszínen, ahol az adott hely atmoszférája ihlette tematikus esküvőkre vonatkozó ötleteket, megoldásokat mutatunk be.

A kiállítás az Esküszöm a kastélyban nevet viseli.

A helyszín nem mindennapi: egy impozáns, többféle stílusjegyet magán viselő csodás kastély. Már maga az épület is számtalan lehetőséget rejt a házasulandók számára, de a hozzá tartozó, csaknem 10 hektár alapterületű kastélypark tovább bővíti ezek számát.

A kiállítás is ennek jegyében kerül megrendezésre: alapgondolatában alkalmazkodik a mesebeli romantikát idéző, letisztult, minimál elemekkel fűszerezett stílushoz.

A csodás helyszín a Teleki-Tisza- kastély

Nagykovácsiban

…a fővárostól alig pár percnyire található.

A kiállítás időpontja: 

május 19., 10:00-18:00.


A helyszín klasszikus, romantikus stílusjegyeit modern köntösbe bújtatták a tervezők.

Teleki-Tisza-kastély, Nagykovácsi

– Hogyan lesztek tökéletesek az esküvői fotókon?

– Bevonulás és tánc magassarkúban.

– Találj ruhát, sminket, frizurát, ami tényleg jól áll!

– Szervezd meg profin esküvődet!

– Karikagyűrű, az életre szóló ékszer.

– Csodás ajándékok, nyeremények!


álomesküvő? nem álom!

Tudjuk, hogy benned is sok a kérdés, kétely, Te is szeretnéd, ha az esküvőd szinte tökéletes lenne. De biztos lehetsz benne, hogy ha profin megtervezed és felkészülsz, akkor nem fog olyan meglepetés érni, ami elronthatná az esküvőd, vagy akár már a szervezést, várakozást, tehát az örömödet!
Segítünk neked, hogy profin felkészülhess, inspirálódhass és
a gyakorlatban is kipróbálj olyasmit, amire az esküvőd napján óriási szükséged lesz majd!
Ingyenes előadásokkal, tematikus szakmai workshopokkal, minőségi esküvői szolgáltatók igényes kínálatával, kedvezményeivel várunk téged is. Rengeteg hasznos tudásra, kapcsolatra, információra tehetsz szert, és nem utolsó sorban remekül érezheted magad pároddal, barátnőddel, családoddal együtt. Várunk szeretettel!

Ezeken az aloldalakon pedig megtalálod az INGYENES PROGRAMOKAT és a WORKSHOPOKAT

INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.

@eskuszom_creativewedding