inspirálódj, tanulj, készülj fel tematikus workshopjainkon!

Azért, hogy megkönnyítsük a dolgodat, tematikus workshopokat is szervezünk, amelyeken az esküvődön jól hasznosítható tudásra tehetsz szert. Az általunk választott témák mindegyike komoly segítség a menyasszonyok, párjaik és a szervezésben aktival részt vevők részére, hogy a lehető legvidámabb, stressz- és zökkenőmentes, emlékezetes esküvőt szervezhessék és éljék meg. Lássuk a választékot!


6 Fantasztikus és hasznos workshop, amely valóban felkészültté tesz az esküvődre:

10.30 – Hogyan vonulj, táncolj magassarkúban, hogyan válassz cipőt?

Ezen az előadáson három témakört érintünk egymás után, logikusan felépítve:
Szó lesz a cipőválasztás fontosságáról. A szakember tanácsot ad arra vonatkozóan, hogy milyen cipőt érdemes választani a bevonuláshoz, milyet táncoláshoz, egyáltalán: milyen lábtípusra milyen cipőt ajánl.
Szakember segítségével sajátíthatod el, hogy hogyan vonulj és sétálj magassarkúban úgy, hogy közben királynői legyen a tartásod, hogyan táncolj úgy magassarkúban, mintha profi táncos lennél.
Időtartam kb. 1 óra – Helye: -1-es buliszint


11.45 – Bride Style workshop,

ahol segítünk megtalálni a saját stílusod és segítünk kifejezni azt. Foglalkozunk az alakoddal, megtanítjuk melyik szabásvonal emeli ki legszebben, milyen színek állnak jól, stb. Aki mindezeken végigkalauzol és a végén személyes tanácsadásban részesít, Tarjáni Réka stílus tanácsadó, a Sweetheart Couture menyasszonyi ruha márka tervezője.
Időtartam kb. 1-2 óra – Helye: földszint, Lord Baden Powel szoba


12.00 – Tánctanítás tematikusan workshop

Meglepetés tánc tanítása 3 féle koreográfiával: ezt a táncot a menyasszony adja elő a koszorúslányokkal együtt a vőlegénynek, illetve a koszorúslányok párjainak.
Időtartam kb. 1 óra – Helye: -1-es buliszint


12.30 – Hajazó workshopunkon

megtanítunk 3 féle látványos hajfonatra, majd bemutatjuk az idei esküvői frizuratrendeket. Utána arc- és fejformádhoz, valamint stílusodhoz igazított, számodra előnyös frizuratanácsokat ad Katona Szilvia. Megtanulhatod azt is, hogy milyen fortélyokat tudsz bevetni annak érdekében, hogy olyan hordható esküvői hajad legyen, ami mindvégig kitart.
Időtartam kb. 1-2 óra – Helye: Teleki szoba


14.00 – Esküvőszervezési alapok workshop Féth Tímeával

A lényeg a tervezés, ütemezés, optimalizálás. Megtanítunk pontos listát készíteni a teendőkről, kiválasztani mi fontos, mi nem, és mi az, amit másra is nyugodtan rábízhatsz. Bemutatjuk, hogy milyen a jó ütemezés, hogyan tervezd meg a várható költségeidet, és arról is beszélünk, hogy hogyan válaszd ki a megfelelő szolgáltatót, és mire kell figyelned, ha szerződést kötsz a velük.
Időtartam kb. 1 óra – Helye: földszint, Lord Baden Powel szoba


15.15 – Komplex fotós workshop Vollmuth Krisztiánnal

Ezen a workshopon rengeteg hasznos információval gazdagodhatsz, pl. kiderül, hogy szükség van-e jegyes fotózásra, örökítsétek-e meg a készülődés mozzanatait, akartok-e kreatív fotózást és azt mikor érdemes megejteni, illetve mitől lesznek lazák, vagányak, vagy éppen elegánsak, romantikusak a képeitek. Megnézzük és ki is próbáljuk a gyakorlatban azokat a pózokat, beállításokat, amelyek nektek a legtermészetesebbek.  Megnézzük közösen mi az, amit a fotózásnál személy szerint nálad érdemes kiemelni, és mi az, aminek nem kell előtérbe kerülnie.
További extra tippeket is adunk, pl. hogyan oldódj fel a kamera előtt, stb.
Időtartam kb. 1-2 óra – Helye: földszint, Lord Baden Powel szoba– A szervezők a változtatás jogát fenntartják. Kérjük, hogy időnként nézz vissza oldalunkra a legfrissebb infókért!
– Az előadásokról fotókat igen, de hang- és videó felvételt kérjük, hogy ne készíts, jegyzetelni viszont lehet és érdemes!


Miért jó nekem, ha részt veszek…

ezeken a workshopokon?

A válasz nagyon egyszerű: azért, mert nagy valószínűséggel még sosem szervezted meg a saját esküvődet. 🙂
Ha részt veszel a workshopokon, akkor olyan gyakorlatias tudásra teszel szert, amit az esküvődön, valamint az odáig vezető úton is maximálisan kamatoztatni tudsz majd.

Lehet, hogy egyelőre nincs még konkrét terved, csupán annyira vágysz, hogy “szép és emlékezetes” legyen az esküvőd, azonban a jól átgondolt szervezéshez több kell ennél: mindenre kiterjedő szervezés és tökéletes külső megjelenés.

Az általunk szervezett workshopok remek alkalmak arra, hogy megfogalmazódjon benned az összes elvárás a saját esküvőddel kapcsolatban, ahogyan arra is, hogy a Téged foglalkoztató kérdésekre választ kapj.

Gyere el Te is, hogy életed legszebb napja egyben életed legjobban szervezett napja is legyen!

INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.

@eskuszom_creativewedding