Kiállítóknak

Minden, ami esküvő: most mutassa meg termékét, szolgáltatását

Eltökélt szándékunk, hogy egy helyen mutassunk be mindent, ami az ideális esküvő megvalósulását garantálja. Ennek érdekében az Esküszöm rendezvénysorozat keretén belül egyedi, tematikus esküvői tervekkel ismertetjük meg a jegyespárokat. 

Az egyes kiállítások különböző helyszíneken kerülnek megrendezésre, melyeken lehetőséget biztosítunk a kiállítóknak – vagyis Önöknek – arra, hogy felvonultassák termékeiket és szolgáltatásaikat.

A különböző helyszínek bemutatásával az a célunk, hogy kiemeljük a helyi adottságokban rejlő lehetőségeket, ezeket ne csak leírva, hanem személyesen is a házasodni szándékozók elé tárjuk.

Sok jegyespár az ismeretségi köréből gyűjti a tippeket az esküvőjéhez, és emiatt nincs objektív képe arról, hogy milyen lehetőségek állnak még a hallottakon vagy látottakon kívül rendelkezésre.

A mi rendezvénysorozatunkat pontosan ez a gondolat hívta életre: nem egy nézőpontot mutatunk meg, hanem a lehetőségek tárházával ismertetjük meg az esküvőre készülő párokat, így arra is módjuk lesz, hogy megtekintsék az Ön termékeit, szolgáltatásait.


Az ideális esküvőhöz vezető út

… harmóniával, boldogsággal és fergeteges hangulattal van kikövezve.

Ahhoz, hogy ezen az úton ne ütközzenek akadályba az oltár elé járuló párok, két dolog szükséges: az ő elképzeléseik, és az Ön termékei. 

Kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy az ötleteket, dekorációs elemeket a jegyespár igényeivel összhangban a helyszín atmoszférájához igazítsuk. 

Mindehhez azon túl, hogy a házasulni szándékozók láthatják a kínálatot, az is szükséges, hogy informálódni tudjanak: ne csak lássák a ruhákat, ékszereket, díszleteket, hanem kérdezhessenek is, igény esetén próbálhassanak is. A kommunikáció mindig közelebb visz a megoldáshoz, nincs ez másként ebben az esetben sem. A célunk az, hogy ne egy mindennapi kiállításnak adjunk teret, hanem egy olyan izgalmas eseménynek, páros kalandnak, amelynek végeredménye a a boldog megérkezés legyen.

Az Esküszöm rendezvénysorozat keretén belül a párok lehetőséget kapnak arra, hogy még idejében felismerjék a buktatókat.

Ezért nagy jelentőséget tulajdonítunk annak, hogy kiállításainkon az alábbiakkal kapcsolatban juthassanak információkhoz: 

  • a szervezés folyamata,
  • a kivitelezés részletei a helyszín kiválasztása, a dekoráció és a catering terén,
  • a szertartás,
  • a zene, tánc, a vendégek szórakoztatása,
  • a ruha, smink, haj, gyűrű,
  • valamint a fotó, videó.

Az Esküszöm rendezvénysorozat első állomása az Esküszöm a kastélyban nevet viseli.

Igazán nem mindennapi helyszínre esett a választásunk: egy impozáns, többféle stílusjegyet magán viselő kastélyra.

Már maga az épület is számtalan lehetőséget rejt a házasulandók számára, de a hozzá tartozó, csaknem 10 hektár alapterületű kastélypark tovább bővíti ezek számát.

A szóban forgó Teleki-Tisza-kastély Nagykovácsiban, a fővárostól alig pár percnyire található.

A kiállítás időpontja: 

május 19., 10:00-18:00.


Miért érdemes kiállítóként megmutatnia magát az Esküszöm a kastélyban rendezvényen?

A helyszín klasszikus, romantikus stílusjegyeit modern köntösbe bújtatták a tervezők. A kiállítás is ennek jegyében kerül megrendezésre: alapgondolatában alkalmazkodik a mesebeli romantikát idéző, letisztult, minimál elemekkel fűszerezett stílushoz.

Kiállítóként Ön csak nyerhet, ha megmutatja magát és termékeit vagy szolgáltatásait a lelkes ifjú pároknak. A fiatalok azt szeretnék, hogy az ő esküvőjük legyen a legjobb, ezért nagyon befogadók az új információkat illetően. Az a céljuk, hogy az ő nagy napjukon szépek és boldogok legyenek. Ehhez pedig mindennek flottul kell mennie.

Egy esküvői kiállításon a menyasszonyok – de gyakran még a vőlegények is – szívesen próbálnak ki új dolgokat. Ezáltal pedig könnyebben köteleződnek el annak a kiállítónak a terméke mellett, akinél kipróbálták azt, vagy akivel beszélgettek róla.

A személyes jelenlét pótolhatatlan, egy csodás helyszínnel ötvözve pedig gyakorlatilag kulcs a sikerhez.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, jöjjön el Ön is, és mutassa meg termékeit, szolgáltatásait a házasodni szándékozó pároknak, kérje ajánlatunkat!

INSTAGRAM

Instagram did not return a 200.

@eskuszom_creativewedding